Primaria Comunei Sopot

Prima Pagina

primarie1

Comuna Sopot este situata in partea de nord-vest a judeltului Dolj, pe raul Raznic, la 30 de kilometri de Municipiul Craiova.    

     Relief: Dealuri piemontane nu prea inalte: Dealul Silistea, Dealul Bucienu, Dealul Boian si vai inguste: Valea Rece, Valea Mare (sau Sopot) si Valea Buciumului.
     Clima: Are caracter temperat-continental de campie cu temperatura media anuala de 10-11 grade Celsius.
Conform recensamantului din 2002, suprafata comunei este de 5543 ha , din care 4992 ha de suprafata agricola. Comuna are o populatie de 2007 de locuitori.

Este formata din urmatoarele sate: Sopot, Bascov, Belot, Cernat, Pereni, Pietroaia si Sarsca.

         Consiliul Judetean Dolj implementeaza, in prezent, proiectul  “Sistem informatic si geografic de management agricol la CJ Dolj si UAT –uri” cod SMIS: 48381, finantat in cadrul Programului Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” 2007-2013, Axa III “Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, Operatiunea I “Sustinerea implementarii de solutii de e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”.

In calitate de partener al acestui proiect, Comuna SOPOT va invita sa vizitati  site-ul : www.fonduri-ue.ro pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana.

Home   |  Contact   |   Support   |   TOS

SOFTWARE COMPANY ©2011. All rights reserved
Icons by P.S.C